ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ | ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ


Επαγγελματική μυοκτονία και αντιμετώπιση ποντικιών στις καλύτερες τιμές.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ | ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ 25 ΕΥΡΩ

Η εταιρεία Βλάχος σας παρέχει πιστοποιημένη μυοκτονία και ολοκληρωτική καταπολέμηση και αντιμετώπιση ποντικιών. Οι μυοκτονίες που πραγματοποιούμε συνδυάζουν τα πιο προηγμένα μέσα και μεθόδους της εποχής, δίνοντας σας αποτελέσματα σε πολύ λίγο χρόνο. Τα διαθέσιμα προγράμματα αντιμετώπισης και καταπολέμησης ποντικιών μπορούν να τα κρατήσουν μακριά σας. Οι τιμές για μυοκτονία ξεκινάνε από μόλις 25 ευρώ, συνδυαστικά με άλλη υπηρεσία.

Επαγγελματική μυοκτονία

Τι είναι η μυοκτονία?

Οι μυοκτονίες από την εταιρεία Βλάχος είναι οικολογικές και απόλυτα φιλικές για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Οι άρτιες μέθοδοι μας προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες. Κατά την επίσκεψη μας θα εξεταστεί ο χώρος και θα βρεθούν όλες οι εστίες των τρωκτικών. Έπειτα θα δημιουργηθεί ένα σχέδιο μυοκτονίας όπου θα οριστούν τα σημεία παρέμβασης (στήσιμο παγίδων) και η μέθοδοι που θα χρησιμοποιηθούν. Στο τέλος των εργασιών θα έχετε μια πλήρη ενημέρωση όπου θα οριστεί αν και πότε μπορεί να χρειαστεί επιπλέον εφαρμογή. Επίσης θα σας παράσχουμε χρήσιμες συμβουλές για σωστή πρόληψη

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για τις μυοκτονίες

Απαντούμε σε όλες σας τις ερωτήσεις που αφορούν τις μυοκτονίες. Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία γράψτε μας στη φόρμα επικοινωνίας.
  Ακολουθήστε μας στους χάρτες της Google, δείτε τις αξιολογήσεις μας και γράψτε τη δική σας αν έχουμε συνεργαστεί.

  Μυοκτονία με πιστοποιητικό


  Σας παρέχουμε πάντα στο τέλος της επίσκεψης μας και πιστοποιητικό μυοκτονίας. Το συγκεκριμένο έγγραφο σας καλύπτει για οποιουδήποτε είδους υγειονομικό έλεγχο. Επιπλέον στο πιστοποιητικό αναγράφονται τα σκευάσματα που χρησιμοποιηθήκαν, το όνομα του ειδικού γεωπόνου και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

  Με ποιους τρόπους γίνεται η μυοκτονία

  Ανάλογα τους πληθυσμούς και τις συνθήκες του χώρου, επιλέγουμε την πιο κατάλληλη μέθοδο προσέγγισης. Στόχος μας είναι πάντα η λύση στην προσβολή τρωκτικών που αντιμετωπίζετε. Οι πιο σημαντικές τεχνικές αντιμετώπισης και καταπολέμησης ποντικιών είναι οι παρακάτω.

  Μυοκτονίες με τρωκτικοκτόνο

  Με τρωκτικοκτόνο δόλωμα

  Τα τρωκτικοκτόνα δολώματα είναι πολύ αποτελεσματικά. Τοποθετούνται μέσα σε δολωματικούς σταθμούς για να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο νεκρό τρωκτικό. Μετά την θανάτωση το τρωκτικό περνάει σε μια φάση εσωτερικής μουμιοποίησης. Έτσι δεν μυρίζουν.

  Δολωματικός σταθμός

  Με δολωματικούς σταθμούς

  Οι δολωματικοί σταθμοί είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος ελέγχου τρωκτικών. Τοποθετούνται στα πιο δυσκολοπρόσιτα σημεία όπως ψευδοροφές αλλά και περιμετρικά κτηρίων σε εξωτερικούς χώρους. Τα αποτελέσματα πρέπει να ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

  Με κολλητικές παγίδες

  Οι κολλητικές παγίδες σε συνδυασμό με κάποιο δόλωμα είναι άλλα μια πολύ αποτελεσματική προσέγγιση για την καταπολέμηση τρωκτικών. Μπορεί να είναι κόλλα ή κολλητική ταινία. Το ποντίκι μόλις εγκλωβιστεί δεν μπορεί δραπετεύσει, έτσι αν τοποθετείτε σε καίρια σημεία είναι εξαιρετικά αποδοτικό.

  Τα κυριότερα είδη τρωκτικών που αντιμετωπίζουμε


  Νορβηγικός αρουραίος

  Νορβηγικός αρουραίος

  Ο Νορβηγικός αρουραίος (Rattus norvegicus) έχει εξοικειωθεί πολύ με το ανθρώπινο περιβάλλον. Είναι πιο έξυπνος από τα ποντίκια και κινείτε κυρίως μέσω των αποχετευτικών δικτύων.

  Kαραβίσιος αρουραίος

  Kαραβίσιος αρουραίος

  Ο Kαραβίσιος αρουραίος ή μαυροποντικός, είναι άλλο ένα είδος που εντοπίζουμε συχνά. Είναι ένας διαρκείς πονοκέφαλος για τους αγρότες, αλλά τον συναντάμε και στο αστικό περιβάλλον.

  Ποντίκι

  Κοινό ποντίκι

  Τα ποντίκια είναι αρκετά δραστήρια αν και όχι όσο έξυπνα όσο οι αρουραίοι. Η πρόκληση σε μια επιμόλυνση από ποντίκια, είναι να ελεγχθούν οι πληθυσμοί τους γιατί πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα.

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

  Scroll to Top