ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ


Απολύμανση για κατσαρίδες με άμεσα αποτελέσματα από 15 μόλις ευρώ το διαμέρισμα σε συνδυασμό με κάποια άλλη εργασία

Απολύμανση για κατσαρίδες από 15 ευρώ το διαμέρισμα

Η εταιρεία Βλάχος ως ένας πυλώνας στον κλάδο των απολυμάνσεων σας παρέχει επαγγελματική απολύμανση για κατσαρίδες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με γνώση και προηγμένες και πιστοποιημένες μεθόδους σας εξασφαλίζουμε πλήρη αντιμετώπιση και καταπολέμηση των κατσαρίδων όπως και δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη. Η απεντόμωση κατσαρίδων μπορεί να σας κοστίσει μόλις 15 ευρώ αν συνδυαστεί με κάποια άλλη υπηρεσία.

Απολύμανση για κατσαρίδες

Επαγγελματική απολύμανση – απεντόμωση για κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες ζουν σε περιβάλλοντα ανθυγιεινά για τον άνθρωπο. Πολλά από τα επικίνδυνα βακτήρια που συνυπάρχει η κατσαρίδα, μπορεί και να τα μεταφέρει. Το υγειονομικό ρίσκο είναι μεγάλο. Η Σαλμονέλα, ο Σταφυλόκοκκος και η δυσεντερία είναι μόνο μερικά ζητήματα υγείας που έχουν συνδεθεί εμμέσως με τις κατσαρίδες. Αν έχετε διαπιστώσει πληθυσμούς στον χώρο σας, εμείς θα σας προτείνουμε φυσικούς τρόπους να τις αντιμετωπίσετε παρακάτω. Επιπλέον θα σας αναφέρουμε ότι πρέπει να γνωρίζετε για την επαγγελματική απολύμανση για κατσαρίδες.

Αντιμετώπιση και καταπολέμηση κατσαρίδων – FAQ

Απαντούμε σε όλες σας τις ερωτήσεις που αφορούν την αντιμετώπιση των κατσαρίδων. Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία γράψτε μας στη φόρμα επικοινωνίας.
  Ακολουθήστε μας στους χάρτες της Google, δείτε τις αξιολογήσεις μας και γράψτε τη δική σας αν έχουμε συνεργαστεί.

  Απολύμανση για κατσαρίδες με πιστοποιητικό


  Σας παρέχουμε πάντα στο τέλος της επίσκεψης μας και πιστοποιητικό απολύμανσης. Το συγκεκριμένο έγγραφο σας καλύπτει για οποιουδήποτε είδους υγειονομικό έλεγχο. Επιπλέον στο πιστοποιητικό αναγράφονται τα σκευάσματα που χρησιμοποιηθήκαν, το όνομα του ειδικού γεωπόνου και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

  Με ποιες μεθόδους γίνεται η απολύμανση για κατσαρίδες

  Η μέθοδος απολύμανσης επιλέγεται βάσει του είδους της κατσαρίδας, τις ιδιαιτερότητες του χώρου και άλλους παράγοντες. Οι βασικές μέθοδοι απεντόμωσης είναι δυο.

  Με ψεκασμό χαμηλής και υψηλής πίεσης

  Η αντλία ψεκασμού χαμηλής πίεσης μας δίνει ακρίβεια σε δύσκολες επιφάνειες όπως ανάμεσα σε έπιπλα, επιφάνειες αντικειμένων, γωνίες κ.λπ. Η αντλία υψηλής πίεσης χρησιμεύει για μεγαλύτερες επιφάνειες και εξωτερικούς χώρους όπως τα φρεάτια που συνήθως είναι εστίες κατσαρίδων.

  Με τροφοελκυστικό τζελ

  Το ειδικό τζελ τοποθετείται σε καίρια σημεία σε ντουλάπια και γωνίες που δραστηριοποιούνται κατσαρίδες. Το τζελ τις προσελκύει, το τρώνε και πηγαίνοντας στις φωλιές πεθαίνουν. Εκεί το φάρμακο μεταφέρεται και στις υπόλοιπες της αποικίας.

  Αντιμετώπιση και καταπολέμηση κατσαρίδων

  Αυγά κατσαρίδωνν

  Πως να αναγνωρίσετε την προσβολή για να εφαρμόσετε απολύμανση για κατσαρίδες

  • Κάψουλες αυγών: Μία από τις απλούστερες μεθόδους για τον εντοπισμό προσβολής από κατσαρίδες σε ένα σπίτι είναι να αναζητήσετε κάψουλες αυγών τις οποίες οι κατσαρίδες αφήνουν πίσω τους.
  • Περιττώματα κατσαρίδων: Οι κατσαρίδες παράγουν αδοδεύοντας μαύρη σκόνη που ποικίλλει σε μέγεθος και μήκος.
  Απολύμανση για κατσαρίδες - Περιτώμματα κατσαρίδας
  Περιττώματα κατσαρίδας
  • Ασυνήθιστη οσμή: Η προσβολή από κατσαρίδες γενικά υποδηλώνεται από μια δυσάρεστη οσμή.
  • Έκδυση δέρματος: Ένας άλλος εμφανής δείκτης προσβολής από κατσαρίδες είναι ότι ρίχνουν το δέρμα τους. Καθώς αναπτύσσεται μια κατσαρίδα, ρίχνει το δέρμα της 4-5 φορές κάθε μέρα. Αυτό μπορεί να είναι μία καλή ένδειξη για να προσδιοριστεί πού κρύβονται οι κατσαρίδες.
  Έκδυση δέρματος κατσαρίδας
  • Ζημιά: Η προσβολή από κατσαρίδες μπορεί να συνδέεται με ασυνήθιστα σημάδια ζημιάς στα τρόφιμα, τις συσκευασίες ακόμα και τα έπιπλα.

  Απολύμανση για κατσαρίδες με φυσικές μεθόδους

  Βορικό οξύ

  Το βορικό οξύ θεωρείται ότι είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αντιμετώπισης για κατσαρίδες στο σπίτι. Πασπαλίστε μια μικρή ποσότητα αυτής της σκόνης σε γωνίες και δάπεδα για βέλτιστα αποτελέσματα, στη συνέχεια αφήστε τη να καθίσει μέχρι να έρθουν σε επαφή οι κατσαρίδες μαζί της και να πεθάνουν. Το βορικό οξύ όταν υγραίνεται, είναι αναποτελεσματικό. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η σκόνη είναι επικίνδυνη και πρέπει πάντα να φυλάσσεται μακριά από παιδιά και κατοικίδια.

  Neem (Ινδική πασχαλιά)

  Με τα χρόνια, οι κατσαρίδες και άλλα παράσιτα αντιμετωπίζονται με το neem ως μέθοδος για απολύμανση για κατσαρίδες στο σπίτι. Οι κατσαρίδες καταστρέφονται με λάδι neem ή σκόνη, η οποία περιλαμβάνει ισχυρά συστατικά. Για να το χρησιμοποιήσετε ως λάδι, συνδυάστε μια μικρή ποσότητα λαδιού neem με νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψεκάστε το σε περιοχές όπου έχουν παρατηρηθεί αυτά τα παράσιτα. Αν χρησιμοποιείτε σκόνη neem, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το πασπαλίσετε σε περιοχές που έχουν μολυνθεί από κατσαρίδες το βράδυ και να το επαναλάβετε το επόμενο πρωί.

  Εσπεριδοειδή

  Τα εσπεριδοειδή είναι απωθητικό για τις κατσαρίδες. Το άρωμα των λεμονιών, ειδικότερα, αποτρέπει τις κατσαρίδες. Όταν καθαρίζετε το πάτωμα, προσθέστε μερικές σταγόνες λάδι λεμονιού στο νερό. Η μυρωδιά δε θα γίνει αντιληπτή από τον άνθρωπο, αλλά θα διώξει τις κατσαρίδες. Αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική προσωρινά και οικονομικά προσιτή. Είναι ασφαλές για χρήση σε σπίτια με κατοικίδια και παιδιά καθώς δεν είναι επιβλαβές. Τα εσπεριδοειδή δε σκοτώνουν τις κατσαρίδες, απλώς τις απωθούν.

  Μαγειρική Σόδα και Ζάχαρη

  Η μαγειρική σόδα και η ζάχαρη είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την αντιμετώπιση της μόλυνσης από κατσαρίδες στο σπίτι. Απλά πρέπει να ανακατέψετε ίσα μέρη μαγειρικής σόδας και ζάχαρης και να πασπαλίσετε το μείγμα σε περιοχές όπου είναι πιθανό να βρεθούν κατσαρίδες. Η ζάχαρη θα προσελκύσει τις κατσαρίδες και η μαγειρική σόδα θα τις σκοτώσει όταν καταποθεί. Η μαγειρική σόδα μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες στην αναπνοή και σπασμούς σε μικρά παιδιά και απαγορεύεται να καταναλωθεί από παιδιά κάτω των 5 ετών.

  Γη διατόμων

  Πασπαλίζουμε με γη διατόμων σε περιοχές όπου υπάρχουν κατσαρίδες. Αυτή η φυσική ουσία περιέχει αιχμηρά μικροσκοπικά σωματίδια που κόβουν τον εξωσκελετό της κατσαρίδας, με αποτέλεσμα να αφυδατωθεί και να πεθάνει. Το μόνο ζήτημα που μπορεί να δημιουργήσει η σκόνη γης διατόμων, είναι η παρατεταμένη και επί μακρόν εισπονή της σκόνης αυτής, διότι το κρυσταλλικό πυρίτιο είναι επικίνδυνο για τους πνεύμονες.

  Φύλλα δάφνης

  Τα φύλλα δάφνης είναι ένα φυσικό απωθητικό για τις κατσαρίδες. Τοποθετήστε μερικά φύλλα δάφνης στους χώρους του σπιτιού σας όπου είναι πιθανό να μπουν κατσαρίδες, όπως κοντά σε πόρτες και παράθυρα.

  Αιθέρια Έλαια

  Ορισμένα αιθέρια έλαια, όπως το έλαιο μέντας και το έλαιο ευκαλύπτου, μπορούν να απωθήσουν τις κατσαρίδες. Ανακατέψτε μερικές σταγόνες από αυτά τα έλαια με νερό και ψεκάστε στο σπίτι σας στα σημεία όπου εμφανίζονται κατσαρίδες.

  Catnip – Νεπέτα (Γατόχορτο)

  Το Catnip περιέχει μια φυσική χημική ουσία που είναι τοξική για τις κατσαρίδες. Μπορείτε να πασπαλίσετε αποξηραμένο catnip γύρω από τις περιοχές όπου υπάρχει προσβολή από κατσαρίδες ή να φτιάξετε ένα τσάι με catnip και νερό και να το ψεκάσετε στις πληγείσες περιοχές.

  Ξύδι

  Το ξύδι είναι επίσης ένα φυσικό απωθητικό για τις κατσαρίδες. Ανακατέψτε ίσα μέρη νερού και ξιδιού και ψεκάστε το διάλυμα σε σημεία όπου φαίνονται κατσαρίδες στο σπίτι σας. Η έντονη μυρωδιά του ξιδιού μπορεί να απωθήσει γρήγορα τις κατσαρίδες.

  Αν και όλες αυτές οι μέθοδοι είναι προσιτές και εύκολο να αποκτηθούν, δεν είναι αρκετά αποτελεσματικές για να σας ανακουφίσουν. Για να απαλλαγείτε οριστικά από την προσβολή από κατσαρίδες, καλό είναι να εφαρμοσθεί  απολύμανση για κατσαρίδες από επαγγελματίες. Οι απολυμαντές μας γνωρίζουν πώς να βρίσκουν και να εξαλείφουν με ασφάλεια και επιτυχία τις προσβολές από κατσαρίδες χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τα παιδιά, τα κατοικίδια ή το σπίτι σας. Η υπηρεσία μας ελέγχου κατσαρίδων είναι αποτελεσματική, ασφαλής και σίγουρα πιο μακράς διάρκειας και λιγότερο κοπιαστικό για εσάς

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

  Scroll to Top