ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ & ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΨΥΛΛΩΝ


Επαγγελματική αντιμετώπιση και καταπολέμηση ψύλλων με τιμές από 35 ευρώ το διαμέρισμα.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ & ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΨΥΛΛΩΝ

Η εταιρεία Βλάχος σας παρέχει πιστοποιημένη απεντόμωση ψύλλων, με τιμή που ξεκινά από τα 35 ευρώ, αν συνδυαστεί με άλλη υπηρεσία. Η αντιμετώπιση και καταπολέμηση που πραγματοποιούμε συνδυάζουν τα πιο προηγμένα μέσα και μεθόδους της εποχής, δίνοντας σας αποτελέσματα σε πολύ λίγο χρόνο. Τα διαθέσιμα προγράμματα απεντόμωσης μπορούν να κρατήσουν μακριά οποιοδήποτε έντομο για όλο τον χρόνο.

Αντιμετώπιση και καταπολέμηση ψύλλων

Επαγγελματική αντιμετώπιση & καταπολέμηση ψύλλων

Η αντιμετώπιση ψύλλων από την εταιρεία Βλάχος είναι οικολογική και απόλυτα φιλική για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Οι άρτιες μέθοδοι μας προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τη πρώτη μέρα της επίσκεψης μας. Κατά την επίσκεψη θα εξεταστεί ο χώρος και θα βρεθούν όλες οι εστίες ψύλλων. Έπειτα θα δημιουργηθεί ένα σχέδιο απεντόμωσης όπου θα οριστούν τα σημεία παρέμβασης και η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί. Στο τέλος των εργασιών θα έχετε μια πλήρη ενημέρωση όπου θα οριστεί αν και πότε μπορεί να χρειαστεί επιπλέον εφαρμογή. Επίσης θα σας παράσχουμε χρήσιμες συμβουλές για σωστή πρόληψη

FAQ – Αντιμετώπιση & καταπολέμηση ψύλλων

Απαντούμε σε όλες σας τις ερωτήσεις που αφορούν την απολύμανση για ψύλλους και όχι μόνο. Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία γράψτε μας στη φόρμα επικοινωνίας.
  Ακολουθήστε μας στους χάρτες της Google, δείτε τις αξιολογήσεις μας και γράψτε τη δική σας αν έχουμε συνεργαστεί.

  Απεντόμωση ψύλλων με πιστοποιητικό


  Σας παρέχουμε πάντα στο τέλος της επίσκεψης μας και πιστοποιητικό απεντόμωσης. Το συγκεκριμένο έγγραφο σας καλύπτει για οποιουδήποτε είδους υγειονομικό έλεγχο. Επιπλέον στο πιστοποιητικό αναγράφονται τα σκευάσματα που χρησιμοποιηθήκαν, το όνομα του ειδικού γεωπόνου και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

  Μέθοδοι για αντιμετώπιση και καταπολέμηση ψύλλων

  Ανάλογα τους πληθυσμούς και τις συνθήκες του χώρου, επιλέγουμε την πιο κατάλληλη μέθοδο προσέγγισης. Στόχος μας είναι πάντα η λύση στην επιμόλυνση από ψύλλους που αντιμετωπίζετε.

  Ψεκασμός με αντλία χαμηλής πίεσης

  Η αντλία χαμηλής πίεσης χρησιμοποιείται σε εσωτερικές επιφάνειες δίνοντας μας ακρίβεια.

  Αντιμετώπιση και καταπολέμηση ψύλλων με ψεκασμό

  Με αντλία υψηλής πίεσης

  Η αντλία υψηλής πίεσης χρησιμοποιείται σε κυρίως σε εξωτερικούς και μεγαλύτερους χώρους.

  Με υποκαπνισμό

  Ο υποκαπνισμός στην ουσία είναι η διάχυση του απολυμαντικού σκευάσματος σε μορφή ομίχλης. Η συγκεκριμένη μέθοδος μας παρέχει απόλυτη ακρίβεια σε εσωτερικές επιφάνειες.

  Τι πρέπει να ξέρετε αν έχετε εντοπίσει ψύλλους στον χώρο σας

  Αντιδράστε αμέσως

  Αν παρατηρήσετε σημάδια ύπαρξης ψύλλων, πρέπει να επιληφθείτε του θέματος άμεσα. Οι ψύλλοι αν βρουν τις κατάλληλες συνθήκες πολλαπλασιάζονται δραματικά.

  Ψύλλος

  Είναι χαρακτηριστικό πως ο ψύλλος σε ιδανικές συνθήκες μπορεί να αναπαραχθεί σε μόλις 48 ώρες από τη στιγμή που βγει από το κουκούλι του.

  Ελέγξτε το κατοικίδιο σας

  Στη πλειοψηφία των περιπτώσεων οι ψύλλοι εισέρχονται στον χώρο μας μέσω του κατοικίδιου μας. Αν παρατηρήσετε τον σκύλο η τη γάτα σας να έχει έντονη φαγούρα καλό είναι να ελέγξετε αν έχει προσβληθεί.

  Ψύλλοι στον σκύλο

  Οι ψύλλοι προτιμούν τους τριχωτούς ξενιστές. Δεν είναι τυχαίο πως το πιο κοινό είδος ονομάζεται «Ψύλλος της γάτας» και μπορεί να είναι ξενιστής επικίνδυνων εντερικών παρασίτων (tapeworms).

  Καθαρίστε καλά τον χώρο

  Ο καλός καθαρισμός του χώρου σε περίπτωση προσβολής είναι πολύ σημαντικός. Πρέπει να καθαριστούν έπιπλα, χαλιά, μοκέτες και κλινοσκεπάσματα.

  Καθαρισμός σπιτιού για ψύλλους

  Χρησιμοποιήστε ηλεκτρική σκούπα ή ακόμη καλύτερα σκούπα ατμού. Να σφραγίζετε καλά τη σακούλα της σκούπας στο τέλος πριν τη πετάξετε. Τα κλινοσκεπάσματα να πλυθούν σε θερμοκρασίες 50-60 °C.

  Καλέστε επαγγελματίες

  Μια προσβολή ψύλλων αν δεν αντιμετωπιστεί γρήγορα μπορεί να επεκταθεί σε όλο το σπίτι. Υπάρχουν πολλά σημεία που βρίσκουν καταφύγιο για τις προνύμφες τους και χρειάζεται εμπειρία για να εντοπιστούν.

  Αντιμετώπιση ψύλλων με απεντόμωση

  Ένα επαγγελματικό σχέδιο απεντόμωσης περιλαμβάνει όλα τα επίπεδα αντιμετώπισης και καταπολέμησης ψύλλων. Στόχος είναι η εξάλειψη και η αποφυγή επανεμφάνισης τους. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

  Scroll to Top