ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ | ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ


Επαγγελματική απεντόμωση με τιμές από 15 ευρώ το διαμέρισμα.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ | ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟΣ

Η εταιρεία Βλάχος σας παρέχει πιστοποιημένη απεντόμωση, με τιμή που ξεκινά από τα 15 ευρώ, αν συνδυαστεί με άλλη υπηρεσία. Οι απεντομώσεις που πραγματοποιούμε συνδυάζουν τα πιο προηγμένα μέσα και μεθόδους της εποχής, δίνοντας σας αποτελέσματα σε πολύ λίγο χρόνο. Τα διαθέσιμα προγράμματα απεντόμωσης μπορούν να κρατήσουν μακριά οποιοδήποτε έντομο για όλο τον χρόνο.

Απεντομώσεις

Τι είναι η απεντόμωση

Οι εφαρμογές απεντομώσεων από την εταιρεία Βλάχος είναι οικολογικές και απόλυτα φιλικές για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια. Οι άρτιες μέθοδοι μας προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τη πρώτη μέρα της επίσκεψης μας. Κατά την επίσκεψη θα εξεταστεί ο χώρος και θα βρεθούν όλες οι εστίες εντόμων. Έπειτα θα δημιουργηθεί ένα σχέδιο απεντόμωσης όπου θα οριστούν τα σημεία παρέμβασης και η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί. Στο τέλος των εργασιών θα έχετε μια πλήρη ενημέρωση όπου θα οριστεί αν και πότε μπορεί να χρειαστεί επιπλέον εφαρμογή. Επίσης θα σας παράσχουμε χρήσιμες συμβουλές για σωστή πρόληψη

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για τις απεντομώσεις

Απαντούμε σε όλες σας τις ερωτήσεις που αφορούν τις απεντομώσεις. Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία γράψτε μας στη φόρμα επικοινωνίας.
  Ακολουθήστε μας στους χάρτες της Google, δείτε τις αξιολογήσεις μας και γράψτε τη δική σας αν έχουμε συνεργαστεί.

  Απεντόμωση με πιστοποιητικό


  Σας παρέχουμε πάντα στο τέλος της επίσκεψης μας και πιστοποιητικό απεντόμωσης. Το συγκεκριμένο έγγραφο σας καλύπτει για οποιουδήποτε είδους υγειονομικό έλεγχο. Επιπλέον στο πιστοποιητικό αναγράφονται τα σκευάσματα που χρησιμοποιηθήκαν, το όνομα του ειδικού γεωπόνου και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

  Με ποιους τρόπους γίνεται η απεντόμωση

  Ανάλογα το έντομο, τους πληθυσμούς και τις συνθήκες του χώρου, επιλέγουμε την πιο κατάλληλη μέθοδο προσέγγισης. Στόχος μας είναι πάντα η λύση στην επιμόλυνση που αντιμετωπίζετε.

  Ψεκασμός με αντλία υψηλής και χαμηλής πίεσης

  Η αντλία χαμηλής πίεσης χρησιμοποιείται σε εσωτερικές επιφάνειες δίνοντας μας ακρίβεια. Η αντλία υψηλής πίεσης χρησιμοποιείται σε κυρίως σε εξωτερικούς και μεγαλύτερους χώρους.

  Με υποκαπνισμό

  Ο υποκαπνισμός στην ουσία είναι η διάχυση του απολυμαντικού σκευάσματος σε μορφή ομίχλης. Η συγκεκριμένη μέθοδος μας παρέχει απόλυτη ακρίβεια σε εσωτερικές επιφάνειες.

  Με τροφοελκυστικό τζελ

  Το τζελ απεντόμωσης τοποθετείται σε κομβικά σημεία που δραστηριοποιείται η ψιλή κατσαρίδα. Αφού το εντοπίσει, το καταναλώνει. Το δηλητήριο την σκοτώνει συνήθως όταν έχει γυρίσει στη φωλιά. Εκεί πεθαίνουν και όσες καταναλώσουν την νεκρή πλέον κατσαρίδα.

  Πλήρης έλεγχος κάθε εντόμου


  Κατσαρίδες

  Απεντόμωση κατσαρίδων

  Επιλέγουμε ανάλογα το είδος που θα χρησιμοποιήσουμε ψεκασμό ή τζελ. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη μέρα.

  Κοριοί

  Απεντόμωση κοριών

  Τα τσιμπήματα κοριών είναι αρκετά επώδυνα και υπεύθυνα για να χάσετε τον ύπνο σας. Οι κοριοί είναι πολύ ανθεκτικοί και είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν με φυσικά μέσα.

  Ψύλλοι

  Απεντόμωση ψύλλων

  Οι ψύλλοι μεταφέρονται κυρίως μέσω των κατοικίδιων. Πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα γι’ αυτό πρέπει επεμβαίνουμε άμεσα σε περίπτωση προσβολής.

  Απεντόμωση μυρμηγκιών

  Υπάρχουν αρκετά είδη μυρμηγκιών που συναντάμε στις πόλεις. Είναι πολύ έξυπνα και ανθεκτικά. Ο πλήρης έλεγχος τους είναι μια υπηρεσία που σας παρέχουμε.

  Απεντόμωση για ακάρεα

  Τα ακάρεα είναι υπεύθυνα για πολλές αναπνευστικές και δερματικές αλλεργίες. Η εξουδετέρωση τους είναι μια σύντομη και αποτελεσματική εργασία που σας παρέχουμε.

  Κουνούπια

  Απεντόμωση κουνουπιών

  Τα κουνούπια μπορεί να είναι πιθανοί φορείς κάποιων επιβλαβών νόσων αν και είναι σπάνιο στην χώρα μας. Σίγουρα είναι πολύ ενοχλητικά για τον άνθρωπο, γι’ αυτό χρειάζεται η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση τους, την κατάλληλη εποχή.

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

  Scroll to Top