ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ


Επαγγελματική απολύμανση για Κορωνοϊό (Covid-19) με τα πιο σύγχρονα μέσα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ | 210 76 22 111

Η απολύμανση για Κορωνοϊό (Covid-19) είναι μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία στις περιπτώσεις που χρήζουν αντιμετώπισης. Ο Κορωνοϊός μπορεί να επιφέρει έντονα προβλήματα υγείας ιδιαίτερα σε συγκεκριμένες ηλικίες και συνανθρώπους μας. Η πολύ μεγάλη μεταδικότητα του επιβάλλει την άμεση αντιμετώπιση του όπου κριθεί απαραίτητο. Η απολύμανση για Κορωνοϊό από εξειδικευμένο επιστήμονα της εταιρείας μας, θα διαφυλάξει την υγιεινή στην κατοικία ή την επιχείρηση σας, παρέχοντας σας και πιστοποιητικό μικροβιοκτονίας .

Απολύμανση για Κορωνοϊό

Επαγγελματική απολύμανση για Κορωνοϊό (Covid-19)

Οι χώροι που συνήθως χρήζουν επέμβασης είναι οι χώροι μεγαλύτερου συγχρωτισμού όπως γραφεία εταιρειών, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, στρατόπεδα, νοσοκομεία, πλοία, μέσα μεταφοράς, επιχειρήσεων εστίασης και άλλα. Χρειαζόμαστε περισσότερα δεδομένα για την αντιμετώπιση του Covid, ωστόσο τα απολυμαντικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι κατάλληλα για Κορωνοϊούς. Η απολύμανση για Κορωνοϊό θα διαφυλάξει την υγιεινή στο περιβάλλον που ζείτε και εργάζεστε, από τον Covid-19 αλλά και άλλους κοινούς ιούς όπως ο H1N1. Το τεχνικό μας συνεργείο θα ελέγξει όλες τις λεπτομέρειες του χώρου σας και των σημείων έντονου συγχρωτισμού. Έτσι θα αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης.

FAQ – Απολύμανση για Κορωνοϊό

Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία γράψτε μας στη φόρμα επικοινωνίας.
  Ακολουθήστε μας στους χάρτες της Google, δείτε τις αξιολογήσεις μας και γράψτε τη δική σας αν έχουμε συνεργαστεί.

  Απολύμανση για Κορωνοϊό με πιστοποιητικό


  Σας παρέχουμε πάντα στο τέλος της επίσκεψης μας και πιστοποιητικό απολύμανσης. Το συγκεκριμένο έγγραφο σας καλύπτει για οποιουδήποτε είδους υγειονομικό έλεγχο. Επιπλέον στο πιστοποιητικό αναγράφονται τα σκευάσματα που χρησιμοποιηθήκαν, το όνομα του ειδικού επιστήμονα και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

  Ολοκληρωμένη απολύμανση για Covid-19

  Ανάλογα την κάθε ξεχωριστή περίπτωση που αντιμετωπίζουμε υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης. Παρακάτω θα δούμε με ποιο τρόπο σας εξασφαλίζουμε ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής.

  Ψεκασμός με αντλία χαμηλής πίεσης

  Στην περίπτωση του Covid η αντλία χαμηλής πίεσης χρησιμοποιείται σε εσωτερικές επίπεδες επιφάνειες όπως τοίχους, σκάλες κ.λπ.

  Με υποκαπνισμό

  Ο υποκαπνισμός στην ουσία είναι η διάχυση του απολυμαντικού σκευάσματος σε μορφή ομίχλης. Η συγκεκριμένη μέθοδος μας παρέχει απόλυτη ακρίβεια σε όλες τις επιφάνειες, μικρές και μεγάλες.

  Απολύμανση για Κορωνοϊό

  Σχέδιο αντιμετώπισης Covid

  Ένα κατάλληλο σχέδιο απολύμανσης μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την αξιοπιστία των εργασιών. Σε αυτό θα έχουν υπολογιστεί όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες όπως ο πιο εκτεταμένος έλεγχος και επέμβαση σε σημεία με πιο έντονη δραστηριότητα.

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

  Scroll to Top